Handleiding Apple

Klik hier om het programma te downloaden:

Na het klikken op de download knop wordt het programma gedownload. Open het bestand TeamViewerQS.dmg in uw downlads map

Het volgende scherm verschijnt:

Dubbelklik op het icoon om het programma te starten. Het volgende scherm verschijnt:

Bevestig dat u het bestand wil openen. Teamviewer wordt opgestart.

Geef uw ID en Wachtwoord door aan uw systeembeheerder. Hij maakt verbinding met uw pc

Zodra uw systeembeheerder klaar is zal hij de verbinding verbreken. U kunt dan het programma afsluiten met het rode kruisje (CMD+Q)